Cinema
Cultura 13/07/2015

Rambo s'enfrontaria a l'Estat Islàmic en la cinquena part de la saga

Sylvester Stallone insinua a la Comic-Con la que podria ser l'última entrega de la saga Rambo 

Europa Press/ara
1 min
Sylvester Stallone a 'The last blood'

BarcelonaL'aparició sorpresa de Sylvester Stallone a la Comic-Con no va deixar indiferent a ningú, sobretot quan l'actor va donar a entendre que en la nova entrega de Rambo, 'The last blood', l'heroi s'enfrontaria a militants de l'Estat Islàmic. "Tenim un equip que està explorant Iraq i algunes zones de Síria on l'Estat Islàmic té grans fortaleses", va declara Stallone, que vol "oferir la pel·lícula més intensa i realista de Rambo"

Davant les declaracions, els fans i periodistes presents van començar a realitzar un seguit de preguntes sobre el projecte que Stallone no va respondre per centrar-se en el pròxim 'spin-off' de la franquícia Rocky, 'Creed', on encarnarà per cinquè cop el boxador.

'The last blood', l'última entrega de la saga 'Rambo'?

'The last blood', el títol de la cinquena part de Rambo, faria referencia a la primera entrega de la saga del 1982, 'The first blood', el que fa pensar que podria ser l'última aparició de l'heroi al cinema. Encara que no s'ha anunciat la data d'estrena, la companyia Splendid Media va avançar que Stallone ha elaborat el guió de la cinta i que l'icònic personatge tornarà al Pròxim Orient per combatre el "terrorisme global".

stats