Arts escèniques
Cultura 02/09/2015

Set companyies catalanes protagonitzen el festival 'Best of the Fest' a Eindhoven

Entre els espectacles seleccionats es troben 'Entre dos mons'¡,de Luna Zegers; 'Concert concepte', de Brodas Bros; 'A house in Asia' i 'Katastrophe' de l'Agrupación Señor Serrano

Europa Press
1 min
'Entre dos mundos', l'espectacle Luna Zegers

BarcelonaLa creativitat catalana protagonitza el festival de teatre holandès Best of the Fest, que se celebra del 3 al 6 de setembre a Parktheater d'Eindhoven (Països Baixos). El programador de l'esdeveniment, Mons de Goede, amb la col·laboració del Festival Grec, l'Antic Teatre i FiraTàrrega, ha seleccionat 13 espectacles de teatre, dansa i música de 7 companyies catalanes per protagonitza aquesta segona edició.

Sota el títol 'Best of the Fest: Catalunya' el festival busca donar a conèixer els millors espectacles de festivals europeus de teatre internacional. Entre els espectacles seleccionats es podrà veure 'Entre dos mons', de Luna Zegers, que mostra el viatge personal a través del flamenc de Zegers, 'Concert concepte', de Brodas Bros, 'A house in Asia' i 'Katastrophe' de l'Agrupación Señor Serrano. També s'han programat les funcions 'Confidències a Al·là' i 'Lonely Togheter' de Gregory Magoma i Roberto Olivan.

stats