Cultura 25/05/2018

Victoria Szpunberg serà l'autora resident a la Beckett la temporada que ve

Victoria Szpunberg agafa el relleu de Marilia Samper i Clàudia Cedó

L.s.
1 min
Victoria Szpunberg

BarcelonaVictoria Szpunberg serà l'autora resident a la Sala Beckett la temporada 2018/19. El teatre ha rebut 92 candidatures de dramaturgs, el triple de les presentades l’any passat. Una comissió ha seleccionat Szpunberg tenint en compte "la trajectòria professional de l’autora i la qualitat i maduresa del projecte presentat".

Szpunberg agafa el relleu de Marilia Samper i Clàudia Cedó, autores de 'L’alegria' (estrenada l'octubre del 2017) i 'Una gossa en un descampat' (que s'estrenarà aquest Grec) respectivament. El fet de ser autora resident implica que ajudarà la Beckett en la presa de decisions artístiques i dramatúrgiques durant la temporada. A més, hi estrenarà un espectacle d'autoria pròpia produït per la Beckett.

Victoria Szpunberg (Buenos Aires, 1973) és autora d'obres com 'Balena blava' (2017), 'L'onzena plaga' (Teatre Lliure, 2015) i 'Boys don't cry' (Teatre Tantarantana, 2012). És professora de dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Escola Superior de Coreografia de Barcelona.

stats