Contingut patrocinat

Barcelona, una ciutat vibrant plena d’activitats

Una oferta cultural molt completa i activitats a l’aire lliure marquen la diferència

Redacció
3 min
Navegant davant de Barcelona.

Barcelona és una ciutat vibrant i plena d’activitats. L’estiu és un bon moment per submergir-se sense presses en la seva oferta i descobrir les millors activitats i experiències per crear records inoblidables. Dos dels grans atractius diferencials: una oferta cultural molt completa i variada i les seves activitats a l’aire lliure. La ciutat té tot el que es necessita per passar un estiu perfecte. La gent que busca una experiència única, sigui sols, amb amics o amb família, té mil i un arguments per personalitzar el seu temps d’oci.

L’oferta d’exposicions i museus és tan àmplia que l’estiu és un bon moment per visitar moltes de les propostes que hem anat aparcant durant la resta de l’any. L’agenda oficial visitbarcelona.com/agenda resumeix les activitats més destacades. El Digital Impact és una de les opcions recomanables. La visita a l’exposició transporta els visitants a un món totalment immersiu, on els colors, les formes i la imaginació dels artistes digitals conviden a interactuar, inspirar-se i jugar desdibuixant les fronteres entre el món físic i el món virtual, on l’art i la tecnologia van de bracet. Les obres d’artistes com Refik Anadol, Brendan Dawes o Alba Corral són un valor afegit. Aquesta exposició es pot veure fins al 27 d’agost al Disseny Hub Barcelona.

El Mirador Torre Glòries és un nou concepte de mirador que ofereix vistes 360º de la ciutat a 125 metres d’altura. Ubicat a l’edifici més emblemàtic del segle XXI a Barcelona i dissenyat per Jean Nouvel, es tracta d’un nou observatori que permet conèixer la ciutat amb una nova mirada. La visita inclou un espai expositiu que mostra la ciutat més enllà del que veiem a primera vista. Un espai dinàmic sense precedents on es combinen art, música, tecnologia i audiovisuals de gran format que donen lloc a instal·lacions artístiques de gran bellesa, algunes de les quals elaborades a partir de la recopilació de dades de Barcelona en temps real. A més, també hi trobareu l’escultura transitable Cloud Cities Barcelona, dissenyada per Tomás Saraceno. Una bona opció per visitar-la és amb la Barcelona Card Science, que us permetrà descobrir una altra Barcelona, la més científica, tecnològica, sostenible i innovadora. La Barcelona d’Albert Einstein, de les dones científiques i del 22@ Districte tecnològic.

Aquest estiu també és un moment destacat per celebrar el centenari de l’arquitecte Domènech i Montaner visitant els seus edificis públics més aplaudits, com el Palau de la Música Catalana o el meravellós conjunt del Recinte Modernista de Sant Pau, tots dos declarats Patrimoni Universal de la Unesco, Domènech i Montaner va saber sintetitzar el refinat gust modernista de línies sinuoses, decoracions vegetals i alt contingut simbòlic, amb estructures formals funcionals i modernes cada cop més lleugeres i racionals.

Exposicions a edificis emblemàtics de Barcelona com la Torre de Glòries.

Amb la Barcelona Card Modernista podreu visitar gratuïtament 10 dels espais modernistes més destacats de la ciutat i traslladar-vos d’un lloc a l’altre en transport públic amb un estalvi de fins al 50%.

Una altra proposta molt interessant per esprémer Barcelona és Articket, una iniciativa que permet estalviar més del 45% del preu normal de l’entrada en els millors museus de la ciutat i sense fer cues. L’entrada és vàlida per visitar el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el CCCB, la Fundació Antoni Tàpies i el Macba. Per als amants de l’art, la cultura i el lleure, Barcelona ofereix una gran varietat d’entrades a museus i espais amb avantatges especials. Arqueoticket, Card Family o Espais de ciència són alguns dels packs més sol·licitats.

Per als que busquen activitats a l’aire lliure, Barcelona té llocs idíl·lics per a tots els gustos. Explorar les seves platges per prendre el sol i relaxar-se o provar emocionants esports aquàtics i activitats nàutiques com el surf o el caiac és un bon punt de partida. Per treure el màxim profit de la ciutat a cel obert hi ha platges accessibles, activitats nàutiques, rutes a peu i amb bicicleta, visites a les vinyes, postes de sol, capvespres musicals, terrasses, compres...

Al Port Vell, la Confraria de Pescadors continua donant suport a l’activitat pesquera i els pescadors, perquè la ciutat pugui gaudir de peix i marisc fresc de qualitat diàriament. Ofereix visites al moll de pescadors per donar a conèixer aquest ofici.

Barcelona et convida a viure l’estiu com mai ho has fet. Descobrir i explorar els seus racons, carrers i curiositats més amagades i encantadores amb els tours i visites que et proposem a peu o amb bicicleta.

Més informació: tickets.visitbarcelona.com

stats