Mont-roig i Miami Platja, tot un món mediterrani per descobrir

Una destinació per respirar l’essència de la Costa Daurada més natural i salvatge

3 min
El barranc de la Mina de les Nines, a Mont-roig del Camp

A Mont-roig del Camp i Miami Platja podreu respirar l’essència mediterrània de la Costa Daurada més natural i salvatge. Hi trobareu propostes que us permetran descobrir espais naturals gairebé secrets i de gran valor ambiental i paisatgístic, experiències singulars, paisatges rurals monumentals i molts, molts quilòmetres per recórrer distàncies a peu o en bicicleta. Us donem la benvinguda al gran jardí mediterrani on Joan Miró també va estiuejar i on va inspirar-se durant 65 anys.

A Mont-roig Miami tenim la vostra casa de vacances perfecta, envoltada de bells paisatges mediterranis i d’una immensa piscina, d’aigües turqueses i cristal·lines. Només heu d’escollir quina casa de vacances us agrada més per gaudir com cal de la vostra estada. Haureu de triar i remenar entre un bon grapat d’hotels, hostals, apartaments o càmpings, però de ben segur que us en sortireu! Ens encantarà ser la vostra casa de vacances perfecta a la Costa Daurada.

Voleu idees de rutes, excursions i visites mentre feu estada a Mont-roig i Miami? Doncs apunteu-vos totes aquestes!

Visitar el Mas Miró i el paisatge emocional

Al Mas Miró, residència d’estiueig de la família, el genial artista va iniciar el seu viatge cap a la pintura, i es va convertir més tard en un dels artistes més influents del segle XX. L’obra de Joan Miró no es pot comprendre sense la visita al Mas Miró, l’origen de tot, i sense recórrer la ruta El paisatge emocional de Miró, que permet visitar els paisatges de Mont-roig que van servir d’inspiració al geni i que s’han acabat convertint en obres d’art mundialment reconegudes, com La Masia o Mont-roig, Sant Ramon. 

Tresors naturals

Descobrir tresors naturals com l’Areny, el barranc de la Mina de les Nines, la Muntanya Blanca i l’Estany Gelat. Són espais màgics que no us podeu perdre si us agraden la natura i l’aire lliure. A www.mont-roigmiami.cat trobareu com arribar fins a aquests tresors gairebé secrets de Mont-roig i Miami Platja.

Enigmes

Divertir-se amb el joc de descoberta familiar Mont-roig enigmàtic. Si us agraden els reptes heu de venir a fer el nou joc de descoberta que us permetrà recórrer el casc antic de Mont-roig de forma lúdica, divertida i completament autònoma mentre desxifreu els enigmes amb l’ajuda de la Roca, una apassionada investigadora que necessitarà la vostra col·laboració per poder resoldre la identitat d’un il·lustre habitant del poble. Trobareu més informació a la web www.mont-roigenigmatic.cat.

La cala Miami

Platges i cales úniques

Relaxar-se a les cales de Miami Platja, paradís mediterrani. Mont-roig i Miami Platja tenen unes platges i cales úniques a la Costa Daurada que destaquen per la seva tranquil·litat, pels valors naturals que les envolten i ràpids accessos que permeten connectar amb el mar de manera gairebé instantània. Heu de venir i veure-ho i, si en voleu un tast, sempre podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials a través de @montroigmiamiturisme i començar a gaudir-ne ara mateix!

A taula!

Assaborir les propostes gastronòmiques del nostre municipi. Segur que després d’una bona excursió us ve de gust deixar-vos portar per la gastronomia local, vora el mar o terra endins... Visiteu la pàgina web www.mont-roigmiami.cat/onmenjar i només us caldrà triar l’establiment que més us agradi de tots! 

A més, del 4 al 20 de juny, tornen les Jornades Gastronòmiques del Pop, referent gastronòmic de la Costa Daurada! 

¿Preparats per respirar l’essència mediterrània del sud de la Costa Daurada?

stats