Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Es desprèn de les oficines per 21,88 milions d'euros

Bankia ven vuit oficines de Caja Madrid i aconsegueix plusvàlues de 18,7 milions

El grup ha assenyalat que l'operació s'emmarca dins d'una estratègia que intenta rendibilitzar la cartera d'immobles i reforçar els recursos propis

Bankia, el grup del que forma part Bancaja, juntament amb unes altres sis entitats, ha anunciat avui que guanya 18,7 milions d'euros amb la venda i posterior lloguer de vuit oficines de Caja Madrid als fons immobiliaris Drago Capital i Grupo Atitlan.

En la primera operació del banc sota la fórmula denominada "sale & lease back", el grup es desprèn de la propietat de vuit oficines de Caja Madrid per 21,88 milions d'euros.

En un comunicat, el banc que presideix Rodrigo Rato ha afegit que la majoria de les oficines es troben a Madrid i argumenta que la operació s'emmarca dins d'una estratègia que intenta rendibilitzar la cartera d'immobles i reforçar els recursos propis.

Encara que és la primera operació d'aquestes característiques realitzada per Bankia, el grup recorda que el novembre de 2010, Caja Madrid ja va tancar la venda i el posterior arrendament de noranta-set oficines amb Drago Capital.

Més continguts de