Barcelona també tindrà vol directe amb Chicago l'estiu del 2017

American Airlines inaugurarà aquesta ruta al maig, una destinació que fins ara no estava disponible des del Prat 

L'aeroport del Prat suma una altra destinació intercontinental i als Estats Units per a l'estiu que ve. Després que Norwegian Airlines anunciés aquest dimecres els primers vols directes de Barcelona a la Costa Oest, American Airlines ha comunicat aquest divendres que a partir d'aquest 12 de setembre posarà a la venda els bitllets per viatjar des de Barcelona fins a Chicago. 

Aquesta ruta, de moment, només estarà disponible entre el maig i el setembre. En canvi, les quatre noves destinacions de Norwegian s'oferiran durant tot l'any. L'aerolínia escandinava de baix cost oferirà a partir del juny del 2017 vols a Los Angeles, San Francisco, Nova York i Miami, amb entre dues i quatre freqüències setmanals. Fins ara aquest destí no estava disponible des de l'aeroport de Barcelona. 

La condemna de l'aeroport del Prat

Amb aquest anunci, són dues les companyies internacionals que amplien l'oferta de vols de llarg radi des de l'aeroport barceloní, una assignatura pendent per a la infraestructura catalana, la més ben connectada del sud d'Europa en vols de curt abast, però amb pocs vols directes intercontinentals. De fet, no és la primera vegada que aquesta aerolínia mostra interès a millorar la connexió entre continents des de Barcelona. Ara fa tres anys, quan la 'low-cost' catalana, Vueling, especulava amb aliances per obrir aquest segment de mercat, Qatar i American Airlines van ser dos dels noms que van sonar per a possibles aliances.