Publicitat
Publicitat

Entitats financeres

Segueix les recomanacions del Banc d'Espanya

Barclays España ampliarà capital en 1.300 milions

El consell d'administració de Barcalys España va aprobar ahir dues ampliacions de capital per un valor global de 1.300 milions d'euros. Així, la filial de l'entitat estrangera segueix les exigències del Banc d'Espanya 

El Banc d'Espanya va incloure la filial espanyola del Barclays en el llistat d'entitats que necessiten augmentar els nivells de qualitat de capital (Tier1). Per arribar a aquestes exigències, el consell d'administració de Barclays España va aprobar ahir dues operacions d'ampliació de capital de 1.300 milions d'euros. La primera arribarà als 700 milions i servirà per compensar crèdits, segons la informació enviada a la CNMV. 

La segona ampliació es farà per 600 milions, encara que la xifra exacta es concretarà en la junta d'accionistes que l'entitat ha convocat pel 11 de maig. El banc d'Espanya va demanar al Barclays un augment de capital de més de 550 milions. L'entitat, en canvi, ha decidit incrementar el seu sanejament més que duplicant la quantitat de les dues ampliacions.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT