Economia 08/11/2012

CCOO i UGT animen a vèncer la "por" i secundar una vaga que preveuen massiva

Els secretaris generals de CCOO i la UGT clamen en una assemblea a Barcelona contra unes polítiques d'austeritat "suïcides"

Efe
1 min

BarcelonaEls secretaris generals de CCOO i UGT, Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez, respectivament, han encoratjat avui la ciutadania que venci la "por" i secundi la vaga general convocada per al pròxim 14 de novembre, que auguren que serà "massiva".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Toxo i Méndez, que aquest matí participen en una assemblea de delegats de totes dues formacions a Barcelona, han assegurat en roda de premsa que hi ha més raons que mai per participar en aquesta vaga, que té com a motiu principal el "rebuig profund" al projecte de pressupostos generals de l'Estat per al 2013.

"Són els pressupostos més durs, inútils i perjudicials de la democràcia", ha afirmat Méndez, que ha advertit que tindran "un impacte molt perjudicial" en el 99% de la població.

"Són uns pressupostos suïcides des del punt de vista econòmic, que aprofundiran el deteriorament de la situació econòmica d'Espanya", ha remarcat Toxo.

Però més enllà del rebuig als pressupostos de l'any vinent, el líder de CCOO ha incidit que hi ha moltes altres raons per secundar l'aturada del 14-N, com l'aplicació d'una reforma laboral que està tenint efectes "desastrosos" en el mercat de treball o les retallades i la pèrdua de qualitat dels serveis públics.

stats