Economia 16/04/2013

El Cercle Català de Negocis pressiona perquè el Cercle d'Economia retiri el suport al pacte fiscal

L'agrupació d'empresaris independentistes ha enviat cartes a tots els membres del Cercle d'Economia per demanar que retirin el suport a Josep Piqué

Ara
1 min

BarcelonaEl Cercle Català de Negocis (CCN) ha iniciat una campanya per pressionar el Cercle d'Economia amb la intenció que es retiri l'informe 'Crisi econòmica i conflicte polític. Reflexions després del 25N', en què la patronal presidida per Josep Piqué defensa el diàleg amb Espanya i el pacte fiscal com a solució per al conflicte entre Catalunya i Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La campanya, segons ha informat el CCN, ha consistit en l'enviament de cartes a totes les empreses adherides al Cercle d'Economia explicant la publicació d'aquest informe i demanant als empresaris si hi estan d'acord. En cas contrari, s'encoratja als destinataris a retirar el seu suport a Josep Piqué.

L'objectiu del CCN és forçar Josep Piqué a retirar l'informe, ja que consideren que busca "afavorir els interessos de la minoria d'empreses que tenen interessos a Madrid i que no representen la majoria del teixit industrial català".

stats