Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Una clienta de Bankia a Montoro: "Si em toquen els diners, mato qui sigui"

Una dona aborda el ministre d'Economia, Cristóbal Montoro, per expressar-li la seva preocupació pels estalvis que té a Bankia, i el ministre li respon que "no té cap motiu" per angoixar-se

La preocupació amb què els milions de clients de Bankia estan vivint el procés de nacionalització i l'enfonsament a la borsa li va esclatar ben a prop ahir al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Una dona que es va identificar com una clienta de Bankia va abordar pel carrer el ministre Montoro per expressar-li l'angoixa per la seguretat dels seus estalvis. L'escena es va produir davant la seu del ministeri d'Hisenda, quan el ministre baixava del cotxe oficial per assistir a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera. La dona l'esperava, i just en baixar del cotxe li va etzibar: "Estic molt preocupada pels diners de Bankia". El ministre va respondre-li que "no té cap motiu" per a la preocupació, ara que el govern espanyol ha intervingut Bankia.

La dona, no satisfeta amb la resposta, va preguntar al ministre si creia que havia de treure tots els seus estalvis del banc intervingut, i Montoro va respondre que "en absolut". Va ser en aquest moment que la dona, visiblement angoixada, va insistir: "Segur que no? Estic patint molt. Porto treballant des dels 13 anys. Com me'ls prenguin [els diners], mato qui sigui".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT