Publicitat
Publicitat

Damm abonarà un dividend complementari de 0,06 euros a partir del 30 juny

Celebra la primera junta d'accionistes des de que ja no cotitza a la borsa

La cervesera Damm pagarà als seus accionistes un dividend complementari de 0,06 euros per acció a partir del pròxim 30 de juny. En la seva primera Junta d'Accionistes després de l'exclusió de la borsa de Damm, la cervesera també ha autoritzat el consell a adquirir accions pròpies fins a un màxim del 20% del capital a un preu d'entre 5,50 i 6 euros per acció, segons ha informat aquest dimarts en una nota de premsa el grup que presideix Demetrio Carceller.

Es tracta d'una renovació de l'autorització que ja existia el 2010 per la qual es delega en el consell la seva execució al llarg dels pròxims cinc anys.

D'una altra banda, la Junta General ha aprovat els comptes de Damm, que va guanyar el 2014 un total de 78,5 milions d'euros, fet que suposa un 12,1% més que el 2013.

Segons la nota, Carceller s'ha compromès a mantenir en el futur amb tots els accionistes el mateix nivell de contacte, informació i transparència sobre l'activitat de la companyia que quan cotitzava.

També ha assegurat que l'impuls del mercat domèstic, la internacionalització de totes les àrees de negoci i l'aposta per la innovació i les noves tecnologies són els eixos de creixement del grup.

2018 anàlisi

Més continguts de