Economia 01/02/2013

Fainé, sobre els escàndols de corrupció: "No sóc ningú per jutjar perquè no tinc la informació"

El president de La Caixa expressa la confiança en les institucions i la justícia per resoldre els diversos casos de corrupció oberts a tot l'Estat

E.f.
1 min

BarcelonaEl president de La Caixa, Isidre Fainé, ha descartat aquest divendres fer cap valoració sobre els diversos escàndols de corrupció que sacsegen Espanya: "No sóc ningú per jutjar perquè no tinc la informació", ha respost durant la roda de premsa de resultats anuals de l'entitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Davant la possibilitat que els diferents casos oberts puguin afectar la percepció i la confiança cap a Espanya a l'exterior, Fainé ha dit que creu i confia en les institucions i en la justícia, que és a qui correspon "fer la seva feina".

Diversos escàndols esquitxen el mapa espanyol, darrerament. L'últim a esclatar ha estat el presumpte finançament irregular del PP, que s'uneix a altres casos oberts, com ara el Nóos, que té Iñaki Urdangarin, marit de la infanta Cristina, com a principal imputat, al qual, juntament amb el seu soci, Diego Torres, el jutge ha imposat més de 8 milions d'euros de fiança.

stats