Publicitat
Publicitat

Investigació judicial

Agrolimen no ha declarat tots els guanys, diu Hisenda

Agrolimen, propietat de la família Carulla, hauria deixat de tributar 61 milions d'euros de beneficis en una operació de compravenda d'accions entre societats del mateix grup, segons Hisenda.

El president d'Agrolimen, Artur Carulla, i la seva germana Aurèlia es van personar ahir al jutjat citats sobre un informe d'Hisenda que hauria determinat que no s'haurien declarat 61 milions d'euros de beneficis a través d'una operació de compravenda d'accions. Segons fonts judicials, els dos germans no van declarar, tot i que es van remetre a dos escrits entregats per la seva defensa.

Amb tot, el president del grup va respondre a alguna pregunta del jutge sobre la compravenda d'accions entre societats d'Agrolimen efectuada el 2006. Segons han indicat les mateixes fonts, l'informe d'Hisenda hauria determinat que no s'haurien declarat 61 milions de guanys de l'empresa ArborInvest, que haurien acabat en mans d'una societat suposadament instrumental, amb seu a Holanda, gràcies a una operacó de compravenda d'accions entre amdues societats.  

Més continguts de