ECONOMIA
Economia 28/09/2011

L'economista Nouriel Roubini, convençut que s'apropa una nova recessió

El professor, que es va fer famós per predir la crisi, ha dit que la incògnita ara és saber si l'impacte de la nova recaiguda serà moderat o si generarà una nova crisi financera

Ara
1 min

BarcelonaL'economista nord-americà Nouriel Roubini, conegut per predir l'última crisi econòmica, considera que les economies més avançades del món estan entrant en una nova recessió, segons ha explicat a l'agència Bloomberg.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"En aquest punt, l'assumpte no és saber si hi haurà una recessió o una recaiguda, sinó si el seu impacte serà relativament moderat o si es traduirà en una recessió severa i una crisi financera global", ha afegit Roubini.

Per l'economista nord-americà, la resposta a aquest interrogant dependrà en gran mesura del que passi amb la crisi de deute de la zona euro, i si els països europeus actuen de manera coordinada.

Les paraules del professor arriben menys d'una setmana després que el multimilionari inversor George Soros afirmés també que Estats Units ja està començant a sentir els efectes d'una recaiguda en la recessió.

stats