Publicitat
Publicitat

Els Mossos escorcollen dues empreses de cítrics de Tortosa per presumpte delicte econòmic

S'investiga el possible desviament de fons i falsedat

Els Mossos registren des de les 10 hores d'aquest dimecres les seus de les empreses exportadores de cítrics Agrofruit i de la societat vinculada Ebrefruit SAT , al polígon de Campredó (Tortosa), per suposats delictes econòmics , han informat a Efe fonts de la investigació.

El registre s'està duent a terme per ordre judicial per investigar un presumpte delicte econòmic relacionat amb el desviament de fons i falsedat comptable i es preveuen detencions durant l'operació .

L'empresa exportadora de cítrics més important de les Terres de l'Ebre, Agrofruit, va presentar preconcurs de creditors davant el Jutjat Mercantil de Tarragona el juliol de 2013 i va entrar finalment en concurs de creditors al setembre d'aquest any. Al juliol d'aquest any Ebrefruit, que comparteix accionistes amb Agrofruit, va presentar també concurs de creditors per exigència dels bancs, ja que el pla de viabilitat de Agrofruit convertia Ebrefruit en la principal avaladora solidàriament. Segons apunten aquestes fonts , el forat econòmic podria ser a dia d'avui de 50 milions d'euros .

2018 anàlisi

Més continguts de