EMPRESES

Reestructuració estratègica de l'activitat

Nutrexpa ven la seva fàbrica de galetes de Jaén al grup Siro

L'empresa catalana, fabricant de Cola Cao i Nocilla, vol concentrar a Madrid, Cantàbria i Portugal la producció de galetes

L'empresa catalana Nutrexpa, fabricant de marques com Cola Cao i Nocilla, ha arribat a un acord amb el grup Siro per vendre's la fàbrica de galetes que té a Jaén. Segons van informar ambdues empreses, és un acord vinculant que ha quedat supeditat a l'aprovació definitiva per part de Competència.

Nutrexpa va adquirir la fàbrica de galetes al grup SOS quan va comprar Cuétara el 2009, una operació que li va costar 215 milions d'euros. Siro s'ha compromès a mantenir a Jaén l'activitat i la plantilla.

La companyia catalana va justificar que la venda a Jaén respon a l'estratègia de l'empresa de centrar la seva producció de galetes a les plantes de Villarejo de Salvanés (Madrid), Reinosa (Cantàbria) i Pombal (Portugal).

Siro és proveïdor de Mercadona des de 2004. Fabrica galetes, pasta, pa de motlle, pastisseria i brioixeria. Té 22 centres de treball i l'any passat va facturar 410 milions d'euros.

Més continguts de