Publicitat
Publicitat

Salgado admet que "queda molt per fer per incrementar la competència"

No obstant, la vicepresidenta defensa l'acció del govern espanyol i assegura "que el llegat que s'ha deixat és una bona base per seguir avançant"

La vicepresidenta del govern espanyol, Elena Salgado, ha admès que "encara queda molt per fer per incrementar la competència", tot i que, ha volgut defensar l'acció de l'executiu i ha assegurat que "el llegat que s'ha deixat en aquest àmbit és una bona base sobre la qual avançar". A la seva intervenció a l'acte de presa de possessió del nou president de la Comissió Nacional de la Competència (CNC), Joaquín García Bernaldo de Quirós, Salgado ha criticat "els que tenen un discurs liberalitzador que després no porten a la pràctica , ja que, a l'hora de la veritat, són profundament contraris a la competència i pretenen preservar els privilegis de determinats col·lectius o sectors".

En la mateixa línia, Salgado ha assegurat que l'executiu ha actuat "per afavorir la competència, des del convenciment dels beneficis que comporta per a l'economia en general i per als consumidors en particular". També han pres possessió avui dilluns com a consellers de la CNC Paloma Àvila i el que era fins ara el cap de gabinet de la vicepresidenta, Luis Díez.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT