Publicitat
Publicitat

Uber alerta que algunes companyies telefòniques comencen a tallar el servei de l'empresa a Espanya

L'empresa constata problemes de connexió aliens a l'aplicació després que un jutge de Madrid hagi ordenat el cessament de l'activitat

Els operadors de telefonia espanyols han començat a tallar el servei d'Uber a Espanya. L'empresa ha detectat problemes de connexió d'alguns usuaris que volien fer servir l'aplicació mòbil que es dedica a posar en contacte condutors privats i usuaris per realitzar trajectes.

La incidència arriba després que un jutge de Madrid hagi ordenat expressament als operadors espanyols que tanquin de manera "immediata" la pàgina de l'empresa. El mateix magistrat madrileny va dictar fa unes setmanes la prohibició de l'activitat de l'empresa a tot l'Estat, una mesura que Uber no va acatar al·legant no tenir cap notificació dels jutjats.

Uber ha emès un comunicat on explica que alguns usuaris no han pogut iniciar l'aplicació i fer-la servir "pels problemes de connexió amb alguns operadors telefònics espanyols". També ha instat els usuaris a tornar--se a descarregar l'aplicació per resoldre els problemes de funcionament detectats.

La companyia, enmig del conflicte judicial, ha reiterat el seu "compromís" amb els usuaris a Espanya i ha dit que treballa per identificar la font dels problemes de servei.

Més continguts de