Economia 29/10/2013

Alstom planteja un ERO temporal per a tota la plantilla de Santa Perpètua

Afectaria 650 treballadors. La companyia el justifica per la caiguda de la càrrega de treball

Europa Press
1 min
UNA FÀBRICA A MIG GAS 
 La direcció d'Alstom defensa que l'acord assegurava la viabilitat futura de la planta de Santa Perpètua, on a finals d'any es començarà a aplicar un expedient de regulació temporal a causa de la falta de feina. El Govern insta empresa i sindicats a "continuar treballant" per la competitivitat i per aconseguir comandes i, per tant, més llocs de treball, a la fàbrica.

BarcelonaAlstom ha presentat aquest dimarts als representants dels treballadors un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal per a tota la plantilla de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, formada per 650 treballadors, segons han informat a Europa Press fonts de la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El període de consultes de l'ERO va començar dilluns amb el lliurament de la documentació als sindicats i durarà fins al 12 de novembre, per concretar l'afectació que tindrà la suspensió, que la companyia ha justificat per la caiguda de la càrrega de treball.

La d'aquest dilluns va ser la primera trobada dels sindicats i la direcció després que la setmana passada la plantilla de Santa Perpètua rebutgés en referèndum l'última oferta de la multinacional per flexibilitzar la jornada laboral.

stats