ECONOMIA
Economia 24/02/2012

La Cambra de Comerç de Barcelona cobreix amb els seus serveis el 50% dels ingressos d'enguany

Dels 20,95 milions pressupostats aquest any, un total de 10,4 milions corresponen als serveis propis, subvencions i projectes. Aquest tipus d'ingressos han crescut un 33%

Toni Garganté
1 min

BarcelonaLes quotes empresarials que recullen les cambres de comerç baixa. Durant aquest any, només les companyies amb una xifra de negocis igual o superior als 10 milions estaran obligades a pagar l'anomenat recurs cameral. L'import pressupostat per a aquest concepte arriba als 5,9 milions. Fins fa poc, aquesta era la principal font de finançament d'aquest tipus d'organismes. Ara les cambres han d'incrementar l'oferta de serveis perquè les empreses augmentin la fidelitat i justifiquin les aportacions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així, els ingressos previstos en serveis propis arribaran als 10,4 milions, amb un augment del 33%. La facturació per projectes, serveis i subvencions representa la meitat del pressupost total de la Cambra de Comerç de Barcelona, que enguany s'ha situat en 20,95 milions. Uns 4,65 milions d'aquest total es complementaran amb l'excedent d'anys passats.

stats