Economia 23/05/2014

Una empresa de Ciudad Real s'ofereix a firmes catalanes per ajudar-les a dissimular l'origen

Les companyies poden evitar el boicot als productes catalans traslladant-hi el domicili i fins i tot poden tenir-hi un número de telèfon desviat i rebre-hi correu

Ara
2 min
La publicitat de NeoCenter

BarcelonaUna empresa de Ciudad Real s'ha ofert per correu electrònic a companyies catalanes per ajudar-les a simular que són de Castella la-Mancha. Els ofereix la possibilitat de domiciliar-se a les seves oficines, tenir-hi un número de telèfon i fins i tot rebre-hi correu postal per evitar el boicot als productes catalans, tal com explica Empar Moliner en el seu article d'opinió. El director de l'empresa, anomenada Neo Center, César Sánchez, ha confirmat a aquest diari que va començar a fer publicitat d'aquest servei en veure que "hi ha gent que pensa d'una manera molt rara en això de la política" i que podia trobar clients catalans interessats en dissimular el seu origen per evitar boicots.

Sánchez va enviar uns 600 correus electrònics amb un anunci encapçalat per l'eslògan "Boicot als productes catalans no!" i on prometia a empreses catalanes "la possibilitat d'apropar-se de manera propera i real a clients d'altres zones geogràfiques de la península" si es domiciliaven a la seva companyia, que els permet dissimular d'on són. Per aquest servei cobra 60 euros, però Neo Center també ofereix números de telèfon desviats i reenviar el correu que rebin allà on els diguin. Sánchez explica que va deixar d'enviar l'anunci quan va rebre vuit o no queixes de clients catalans i que "potser" la publicitat "era massa agressiva". Pretenia aprofitar el forat comercial causat per "alguna gent que és molt cap-quadrada", en referència als qui fan boicot als productes catalans.

"Davant la forma de veure d'alguns crítics sobre el seu parer amb Catalunya", deia la possibilitat d'una manera críptica, Neo Center oferia tenir una adreça a Castella-la Manxa. En concret, al polígon industrial la Vega. Sánchez assegura que diverses empreses ja s'han interessat pels serveis que ofereix. "Si s'hi haguessin interessat un miler d'empreses m'haurien solucionat la vida", ha dit a aquest diari. Neo Center ofereix serveis per a empreses com ara sales de reunions i de treball, a més de domiciliacions, i Sánchez afirma que hi té domiciliades diverses companyies internacionals.

stats