Economia 29/09/2015

El comerç encadena un any de pujada de vendes a l'agost

Europa Press
1 min
POSADA AL DIA DEL SECTOR  La nova llei de comerç suposa una actualització de la modalitat comercial i també una posada en comú de les diferents normatives que fins ara estaven separades. No s’hi ha inclòs la regulació dels equipaments comercials per la por  que un recurs del govern espanyol al TC pogués tombar unes lleis que avui són vigents.

BarcelonaEl comerç sembla haver deixat enrere els pitjors temps de la crisi. Les vendes del comerç minorista van créixer un 3,2% a l'agost al conjunt d'Espanya i van arrodonir un any amb millores ininterrompudes, segons les dades de l'INE.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'increment de l'agost, però, és inferior al que van experimentar els comerciants al juliol, quan les vendes van pujar un 4%.

Son les grans superfícies les que més es beneficien de la pujada, amb unes vendes un 5,4% per sobre que fa un any, mentre que les cadenes grans i el comerç independent també creixen, però menys, un 3,1 i un 1,9%, respectivament. Les cadenes petites, en canvi, registren un descens de vendes del 0,9%.

stats