Supermercats

El Corte Inglés obre un nou supermercat de 2.400 m² a Francesc Macià

Ubicat a la planta baixa de les instal·lacions on antigament hi havia el centre comercial, aquest súper presenta un nou concepte de la cadena a peu de carrer

2 min
El nou supermercat d'El Corte Inglés a Francesc Macià

BarcelonaEl Corte Inglés torna a Francesc Macià, però amb un format diferent. El grup obrirà aquest dijous les portes del seu nou supermercat a peu de carrer, ubicat al nou edifici d'oficines de la Diagonal 471, amb accés als clients pel carrer Buenos Aires, on fa uns anys hi havia el centre comercial del grup. Aquest supermercat comptarà amb 2.400 metres quadrats, separats en dues plantes. El comerç donarà feina a 123 treballadors, alguns dels quals recuperats de l'antic El Corte Inglés, tot i que l'empresa no ha concretat quants.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A la planta baixa del local hi ha una botiga del Club Gourmet, amb 2.100 referències, de les quals 800 a celler, i productes selectes d'alimentació. També hi ha un forn de la cadena Baluard i "la barra més gran de degustació de tapes", segons els portaveus de l'empresa, amb capacitat per a 30 comensals. A la planta inferior hi ha la zona de supermercat, que compta amb més de 20.000 referències i "una gran selecció de productes locals". Alhora, el supermercat té espais de firmes reconegudes, com ara sushi i menjar japonès del Grup Nomo, la carnisseria de Viñals, fruita i verdura de Vidal Pons o el pernil ibèric de Joselito. Tots aquests tenen el seu propi espai amb experts que tallen i recomanen els productes.

L'abundància d'oficines al voltant ha estat també un detonant perquè l'empresa hagi dedicat una part del restaurant a la venda de plats preparats de cuina pròpia, amb una gran varietat d'opcions i també dolços de pastisseria. Alhora, l'empresa també destaca la gran oferta de productes de nutrició i benestar, que compta amb "assessorament personalitzat en nutrició esportiva per part d'un professional que estarà sempre disponible".

Horaris i serveis

Aquest nou supermercat estarà obert de 9 a 21.30 de dilluns a dissabte, però també obrirà els diumenges entre el 15 de maig i el 15 de setembre, en un horari més reduït, de 12 a 20 h. Els primers dies tindran ofertes especials en productes locals amb motiu de la inauguració. Alhora, aquest nou comerç també oferirà servei d'aparcament gratuït per als clients amb targeta de compra El Corte Inglés, Click & Car (recollida de comanda a la botiga) i lliurament a domicili.

El projecte de creixement en el sector de l'alimentació d'El Corte Inglés a Catalunya inclou l'obertura de supermercats com aquest a peu de carrer, fora dels centres comercials pels quals és coneguda la cadena, en locals d'entre 2.000 i 2.500 metres quadrats.

stats