Economia 24/10/2012

El gran consum alerta del risc del "trencament" del mercat únic espanyol pel procés independentista

El president de l'associació de fabricants i distribuïdors Aecoc, Francisco Javier Campo, acusa "l'autisme" dels polítics de posar en perill el negoci

Dani Sánchez Ugart
1 min
El comerç de proximitat, com aquest de Gràcia, ha crescut en quota de mercat a Barcelona.

BarcelonaEl president de l'associació de fabricants i distribuïdors Aecoc, Francisco Javier Campo, ha dit aquest dimecres durant el congrés del gran consum que l'organització celebra a Barcelona que el debat independentista porta el risc de "trencament" de la "unitat de mercat" espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Campo ha assegurat que la "col·laboració és avui més necessària que mai", i ha afegit que "no pot ser" que en aquests moments de crisi del consum imperi "l'autisme" dels partits polítics, que al seu entendre no es preocupen de les coses importants.

Cal "fixar prioritats", ha dit Campo als prop de 1.000 empresaris assistents al congrés, que acull algunes de les empreses del sector del gran consum més importants, com Ikea, Nestlé, Danone, Eroski o Pepsico, entre moltes altres.

Campo ha assenyalat també els riscos a què s'enfronta el sector, que ha tingut un creixement gairebé pla de les vendes en els últims dotze mesos.

stats