Economia 19/05/2015

La junta d'accionistes d'FCC es reunirà a Madrid per primera vegada

El grup constructor presidit per Esther Alcocer Koplowitz i amb Carlos Slim com a principal accionista té la seu social a Barcelona

Europa Press
1 min
Carlos Slim s’ha convertit en el primer accionista de FCC, el grup constructor que controla el 36,9% de Realia.

MadridEl grup constructor FCC ha convocat per al proper 25 de juny la seva junta general d'accionistes, que se celebrarà,, per primera vegada a la història del grup a Madrid en comptes de Barcelona, on hi té la seu social. La companyia que presideix Esther Alcocer Koplowitz ha optat per reunir la seva assemblea a la capital espanyola per "raons pràctiques i d'organització" gràcies a la nova Llei de Societats, que ja no obliga a les empreses a convocar la seva junta a la ciutat on tenen la seu social.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A més, serà la primera junta d'accionistes des que a finals de l'any passat Carlos Slim va entrar a l'empresa en comprar un 25,6% del capital i es convertís en soci de referència juntament amb Esther Koplowitz, que en té un altre 22,5%. D'altra banda, el grup es presentarà davant els seus accionistes després de superar els números vermells amb què va tancar els tres últims exercicis i tornar als beneficis, amb 6,2 milions de guanys el primer trimestre.

stats