Economia 25/07/2017

Endesa suprimeix el seu consell assessor de Catalunya, presidit per David Madí

La companyia elèctrica també ha eliminat els consells territorials de les Illes Canàries, les Illes Balears, Andalusia i Aragó

Ara
1 min
David Madí, encarregat per part de CiU del traspàs de poders entre el govern entrant i el govern sortint

BarcelonaEl consell d'administració d'Endesa ha decidit suprimir els seus cinc consells assessors territorials, segons han confirmat a Efe aquest dimarts fonts de l'empresa. Aquests consells van néixer entre finals dels anys 80 i principis dels 90, tenien un caràcter purament consultiu i la seva funció històrica era representar cadascun dels territoris.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Entre els cinc gabinets s'hi troba el de Catalunya, que presidia David Madí des del 2011. Madí va ser ex secretari de comunicació del govern català durant l'última etapa de Jordi Pujol a la presidència (2001-2003) i mà dreta d'Artur Mas.

Endesa ha optat per la decisió d'eliminar els consells perquè considera que "havien deixat de tenir sentit en la situació actual", han indicat les mateixes fonts consultades per Efe. De fet, la possibilitat de suprimir-los ja s'estudiava des de feia temps. Segons la direcció de l'empresa, "han perdut sentit en un món en què la gestió és més global".

La resta dels consells assessors es trobaven a les Illes Canàries, Andalusia, Aragó i les Illes Balears. En tots els casos, la seva composició s'escollia a través del consell d'administració de l'elèctrica.

stats