Economia 15/03/2018

El govern espanyol beneeix el pacte de Florentino i Atlantia per quedar-se Abertis

El ministre Nadal qualifica de lògic i correcte l'acord

Ara
1 min
El ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, en un acte dimarts passat.

BarcelonaL'acord entre la companyia italiana Atlantia i la constructora ACS, que presideix Florentino Pérez, per quedar-se Abertis sembla que té el vistiplau del govern espanyol. Almenys així es desprèn de les declaracions del ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Nadal ha dit en una entrevista a Onda Cero que el pacte entre Atlantia i ACS el veu "més que correcte" i "lògic". Precisament el ministre Nadal és qui va posar més problemes a l'oferta inicial d'Atlantia argumentant que afectava interessos estratègics que fins i tot incloïen la defensa nacional, perquè Abertis és el principal accionista de l'operador de satèl·lits Hispasat.

Malgrat que Nadal va defensar que el govern espanyol havia d'autoritzar l'opa a Atlantia, avui el ministre ha indicat que l'executiu de Mariano Rajoy no ha intervingut en el procés de venda d'Abertis.

El ministre ha assegurat que el pacte entre Atlantia i ACS per comprar Abertis en una operació de més de 18.300 milions evitarà també que els fons oportunistes "s'omplin les butxaques" amb l'operació.

Nadal, que veu una "bona sortida" en el pacte entre Atlantia i ACS, ha dit:

Foment veu positiu l'acord

stats