Economia 19/11/2014

Gaspart: "El cap i el cor em deien que havia d'anar a votar fa uns dies"

El president d'Husa vol que el divorci amb Espanya es resolgui però si no, de mare, en referència a Catalunya, només n'hi ha una

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la cadena d'hotels Husa, Joan Gaspart, ha reconegut aquest dimecres la seva participació al 9-N. "El cap i el cor em diuen que havia d'anar a votar fa uns dies", ha dit en una entrevista a 'Catalunya Radio' en què ha donat encara una oportunitat al diàleg entre Catalunya i Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Sobre la taula hi ha la possibilitat d'un diàleg, però aquest no és indefinit sinó que té un final", ha advertit l'empresari. Gaspart s'ha tornat a valer d'una metàfora per explicar el seu parer davant del procés sobiranista: "La meva mare és Catalunya i el meu pare és Espanya i espero que aquest divorci que han iniciat es resolgui d'alguna manera. Però si no s'arregla? Mare només n'hi ha una!", ha resumit.

Gaspart ha reconegut que quan va a Madrid hi va pensant que el diàleg és la solució, però que quan en torna ho fa sent "una mica més independent".

L'empresari ha defensat el paper del president de la CEOE, el català Joan Rosell, justament pel que fa al posicionament davant del procés sobiranista català, que li ha valgut crítiques d'alguns empresaris que consideren que s'hi ha oposat amb poca contundència.

"És el president del món empresarial a nivell de l'estat espanyol, no ha entrat a valorar res que no siguin temes d'interès empresarial. S'ha mantingut neutre, ha defensat el món empresarial, ha mantingut la seva catalanitat, però no l'ha mesclat amb res més" ha insistit Gaspart.

stats