Economia 03/12/2020

La Generalitat permet traslladar l'obertura de comerços del 6 al 8 de desembre

La mesura permetrà que els negocis esquivin el tancament perimetral local

E.e.r.
1 min
Compradors fent cua a la porta d’una botiga d’una coneguda marca de roba ahir al centre de Barcelona.

BarcelonaEl departament d'Empresa de la Generalitat va enviar aquest dimecres al migdia un document als ajuntaments catalans en què els comunica que permetrà substituir l'obertura dels comerços prevista per al diumenge 6 de desembre per al dimarts 8 de desembre. L'escrit, al qual ha tingut accés l'ARA, està signat per la directora general Montserrat Vilalta i dona de termini als comerços fins aquest dijous a les 16 hores per comunicar la substitució del dia d'obertura. "La comunicació s'ha d'efectuar mitjançant escrit signat pel responsable de l'ajuntament que pertoqui", especifica el document.

Tot i que el document no ho especifica, amb aquest canvi de data els comerços podrien rebre possibles clients de tot Catalunya, ja que el dimarts 8 de desembre no hi ha tancament perimetral local, cosa que sí que passa el diumenge 6 de desembre.

L'escrit s'ha enviat poques hores abans que la Generalitat hagi fet públic que s'atura el canvi de fase previst per dilluns, que hauria permès, entre altres factors, l'obertura dels centres comercials.

stats