Economia 14/02/2013

El Govern destaca l'aportació econòmica del Mobile World Centre

En la inauguració del congrés, Artur Mas ha comparat l'aposta de Barcelona per la capitalitat mundial del mòbil amb la decisió històrica de construir l'Eixample

Efe
2 min

BarcelonaLes administracions implicades en la capitalitat mundial del mòbil de Barcelona, l'esdeveniment més destacat del qual és el Congrés Mundial de Mòbils que se celebra aquest mes, han destacat l'aportació positiva de les iniciatives lligades a aquest esdeveniment a l'economia i, en concret, a la recuperació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president català, Artur Mas, i el secretari d'Estat de Telecomunicacions, Víctor Calvo-Sotelo, han posat el Mobile World Centre, que han inaugurat aquest dijous a la tarda, com a exemple d'aquests beneficis en matèria tecnològica i, en definitiva, econòmica.

Es tracta d'un espai permanent d'exposició i interacció sobre la tecnologia mòbil que permetrà als ciutadans conèixer els últims avenços en el sector.

Situat al costat de la plaça de Catalunya de Barcelona, en ple centre de la capital catalana, el Mobile World Centre Espai Movistar, que s'obrirà demà al públic, forma part de les iniciatives associades a la capitalitat mundial del mòbil de Barcelona, l'esdeveniment més destacat del qual és el Congrés Mundial de Mòbils, que se celebra des del 2006 i que aquest any es farà del 25 al 28 de febrer.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparat l'aposta de Barcelona per la capitalitat mundial del mòbil amb la decisió històrica de la ciutat de "trencar les muralles" i de construir l'Eixample.

Mas ha comentat que aquesta aposta per ser referent mundial en telefonia mòbil contribuirà a la "creació de llocs de treball de qualitat" i permetrà fer "passos endavant" en matèria econòmica, a l'hora que ha subratllat que èxits com la capitalitat mundial del mòbil proven que "si Catalunya fa bé les coses, els resultats són positius".

De la seva banda, el secretari d'Estat, que ha precisat que el govern espanyol presentarà demà la seva "agenda digital", ha recordat el compromís de l'executiu per aprovar una nova llei general de telecomunicacions.

També ha remarcat el "gran potencial" de la tecnologia per a l'economia i les empreses espanyoles i ha insistit que "internet en mobilitat" serà la "gran aposta de futur".

stats