Economia 04/06/2012

L'Íbex guanya gairebé un 3% i lluita per blindar els 6.000 punts

La prima de risc davalla més de deu punts i ja és a 520. Calma en els mercats esperant notícies sobre si el sistema financer rebrà injecció europea o si Alemanya acceptarà discutir els eurobons

Ara
1 min

BarcelonaLa sessió a la borsa espanyola ha començat amb pèrdues aquest dilluns, però en qüestió de minuts ha remuntat fins a recuperar els 6.000 punts que havia perdut a l'inici de la sessió. A les 14.30 hores, l'Íbex-35 millorava els guanys fins a gairebé el 3% i cotitzava a 6.231 punts.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La prima de risc ha davallat ja més de deu punts i s'ha situat en els 520, per sota dels rècords registrats la setmana passada, però encara amb incerteses pels possibles passos que puguin fer els governs respecte del sistema bancari espanyol o la crisi del deute que castiga també altres països del sud d'Europa.

Durant el cap de setmana s'han anat succeint informacions (algunes desmentides) que seran claus en l'evolució dels índexs aquest dilluns i els pròxims dies. D'una banda, la informació desmentida pel govern espanyol sobre si Espanya rebrà rescat bancari europeu. De l'altra, el debat sobre els eurobons i les condicions que posaria Alemanya per acceptar-los, com ara pèrdues de sobirania als estats membres.

stats