Borsa espanyola
Economia 12/07/2011

L'Ibex perd un 0,69% en una jornada plena de tensió

El selectiu espanyol perd un 0,69% però aconsegueix mantenir-se als 9.600 punts. Aquest matí ha arribat a posicionar-se amb baixades de fins un 4%. La prima de risc es rebaixa fins els 315 punts.

Ramón Castro
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La Borsa espanyola ha patit avui una jornada plena de tensió que s'ha saldat finalment amb només un 0,69% en pèrdues. Aquesta dada, que no es pas una cosa positiva, es considera un mal menor si es té en compte que l'Ibex ha arribat en alguns moment a marcar un 4% en pèrdues, mantenint-se, finalment, per sobre dels 9.600 punts.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Entre màxims i mínims el dia d'avui ha variat en una diferencia de 400 punts. La prima de risc ha retrocedit fins els 315 punts després de què ahir es posicionés en els 335 punts pels temors impulsats per la falta d'acord sobre el sostre d'endeutament dels Estats Units i la crisi fiscal italiana.

Els grans bancs, Santander i BBVA, han sortit de la dificultat amb creixements del 0,2% i el 0,7% respectivament. El mateix ha succeït amb Banco Popular i el Sabadell que han pujat les seves cotitzacions un 0,5% i un 0,1%. CaixaBank continua amb la seva tendència baixista, però en el cas d'avui més moderada, perdent un 1,38%. No obstant això, la majoria de valors baixen amb pèrdues al voltant del 2%, aquest és el cas d'Endesa, Abertis, Ferrovial, BME, Abengol, Gas Natural, ACS i Amadeus.

stats