Economia 09/05/2019

Cellnex no descarta tornar la seva seu social a Catalunya

La gestora d'infraestructures de comunicació la va traslladar a Madrid després de l'1-O

Laia Forès
1 min
El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez.

MadridCellnex, una de les empreses catalanes de l'Íbex-35, no descarta tornar la seva seu social a Catalunya, segons ha assegurat aquest dijous el conseller delegat de la companyia, Tobías Martínez. "Estem oberts a tornar a analitzar la situació", ha subratllat Martínez. "No hi tenim res en contra. És una qüestió que el consell d'administració revisarà quan toqui", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Cellnex és una de les companyies catalanes que van tralladar la seu social fora de Catalunya –en aquest cas, a Madrid– després de l'1-O. "No és res definitiu [el traslladat de seu social a la capital espanyola]", ha insistit el conseller delegat moments abans de l'inici de la junta general d'accionistes que celebra l'empresa aquest dijous.

La companyia celebra la junta en plena expansió internacional i creixement: aquest dimarts Cellnex va anunciar una inversió de 4.050 milions d'euros per reforçar la seva presència a França, Itàlia i Suïssa. La inversió és molt ambiciosa, tenint en compte que l'empresa va invertir en tot l'any passat 670 milions d'euros i va generar uns beneficis de 31 milions. "Vam començar com una companyia espanyola i ara som en molts països", ha resumit el president no executiu de Cellnex, Marco Patuano.

stats