Economia 09/05/2018

L'empresa argentina de satèl·lits Satellogic instal·la a Barcelona la seva seu europea

La companyia tindrà les oficines al carrer Àvila, al 22@

Ara
1 min
El 22@ torna  a atreure inversió  en oficines

BarcelonaBarcelona continua atraient empreses tecnològiques. Dos dies després de la notícia que Facebook tindrà un centre contra les notícies falses a la Torre Glòries, avui s'ha sabut que l'empresa argentina de satèl·lits Satellogic ha triat Barcelona per instal·lar-hi la seva seu europea.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ha informat en un comunicat que tindrà les oficines al carrer Àvila, al districte tecnològic del 22@. La seu s'inaugurarà el dia 17 de maig.

Satellogic ha destacat que és líder en tecnologia de microsatèl·lits d'imatges d'alta resolució, i ha assenyalat que ha apostat per Barcelona pel seu fort atractiu i les seves connexions internacionals i per la seva important concentració de talent especialitzat i multicultural.

Fundada el 2011, la companyia fins ara ha aconseguit atreure una inversió de més de 60 milions de dòlars procedents d'entitats de capital de risc, i compta amb delegacions a l'Argentina, els Estats Units, Israel i l'Uruguai, a les quals s'afegeix ara la de Barcelona.

Satellogic construeix i opera microsatèl·lits de baix cost que permeten monitoritzar la Terra amb molt alta resolució i freqüència, de manera que proveeix intel·ligència en temps real del que passa en qualsevol punt del planeta.

A la inauguració de la seva seu europea a Barcelona hi assistirà el fundador i conseller delegat de la companyia, Emiliano Kargieman, així com el responsable de Satellogic Europa, Marco Bressan.

stats