Publicitat
Publicitat

El mètode de Rajoy no convenç gens Europa

El president del govern espanyol acumula crítiques per la gestió de la crisi econòmica. Es qüestiona el seu lideratge i també ell, atrapat en el laberint de la crisi, encara que intenti fer una crida a l'optimisme com la d'aquest dissabte

Cap president espanyol, ni tan sols José Luis Rodríguez Zapatero, ha rebut tantes crítiques des de Brussel·les en tan poc temps com Mariano Rajoy. Ni la Comissió Europea ni el Banc Central Europeu (BCE) estan satisfets amb la gestió de la crisi de Rajoy, agreujada en els últims dies pel cas Bankia, i així l'hi han fet saber en públic i en privat. Al president espanyol no li ha servit de res que Europa estigui governada per la dreta.

Rajoy ha hagut de sentir com Brussel·les li criticava des de la reforma laboral fins a la pujada de l'IRPF, i fins i tot la llei d'estabilitat pressupostària, pel fet de ser massa tova. També ha vist com el BCE ignorava reiteradament les seves peticions d'auxili.

Ara és un president atrapat en el laberint de la crisi, amb un lideratge qüestionat al seu país i a l'estranger, encara que intenti fer una crida a l'optimisme per no acabar d'esverar els mercats, com ha fet aquest dissabte a les jornades del Cercle d'Economia a Sitges.

Ho podeu llegir a l' ARA Premium

Al dossier 'Al rescat de Rajoy' també trobareu:

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT