Economia 16/07/2018

La tecnològica Oracle s'instal·larà a la Torre Glòries de Barcelona

La multinacional, que serà veïna de Facebook a la capital catalana, donarà feina a 250 treballadors

Ara
1 min
EN L’AIRE 
 El futur de la Torre Agbar com  a hotel de luxe està en mans del nou ajuntament.

BarcelonaL'empresa tecnològica Oracle ha anunciat que s'instal·larà a la Torre Glòries de Barcelona. La companyia, que desenvolupa aplicacions de pagament per a empreses, ho ha confirmat amb un missatge a Twitter recollit per Europa Press: "We are moving! [Ens mudem] #netsuite #oracle #barcelona #barcelonatech #newoffice #torreglories".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ocuparà tres plantes d'uns 1.000 metres quadrats cadascuna i preveu instal·lar-hi uns 250 treballadors, segons ha avançat TV3. Aquesta operació, assessorada per Cushman&Wakefield, se suma a la de Facebook, que el mes de maig va anunciar que s'instal·laria al mateix lloc per crear un nou centre de control de les notícies operat per l'empresa austríaca Competence Call Center (CCC).

Oracle i Facebook seran veïnes també de Dynatrace, el proveïdor global de programari intel·ligent, que al juny també va triar l'emblemàtic edifici dissenyat per Jean Nouvel per reubicar el seu laboratori d'R+D a Espanya, que fins ara estava al Poblenou de Barcelona.

La Torre Glòries, amb una superfície bruta de 37.614 metres quadrats i 34 plantes, és propietat de Merlin Properties i, després que quedés descartada com a seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA), ara està concebuda com un espai per acollir diverses oficines.

stats