Economia 11/05/2017

L'operadora catalana Parlem factura 1,3 milions d'euros, el doble que l'any anterior

La companyia de telecomunicacions assegura que va duplicar els ingressos per la consolidació de l'oferta d'operador convergent

Ara
2 min
Parlem es llança a la guerra pels continguts i oferirà tele i ADSL

BarcelonaL’operadora de telecomunicacions catalana Parlem va tancar el 2016 amb una facturació d’1,3 milions d’euros, el doble que el 2015, quan va ingressar 641.000 euros. Segons la companyia, aquest impuls s'explica per la consolidació de la seva oferta d’ADSL, que considera una de les més econòmiques del mercat, i pel llançament del servei de televisió, que els ha permès ser un operador convergent.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L’operadora preveu continuar creixent durant el 2017 fins a triplicar la facturació del 2016 i arribar als 4 milions d’euros, segons ha explicat el conseller delegat, Ernest Pérez-Mas. Segons la companyia, per assolir aquest objectiu d'ingressos Parlem intentarà arribar a més llars a través d’acords amb altres operadors. Actualment l'operadora ja té acords estratègics amb MásMóvil, que desplegarà la fibra òptica a Catalunya.

D'altra banda, Parlem també estudia alguns canvis per a la seva plataforma de TV i hi podria afegir prestacions abans de finals d'estiu. A través d'acords, l'operadora té una cobertura de mòbil i d’ADSL que arriba a 1,5 milions de llars i, aproximadament, a 90.000 llars amb fibra a tot Catalunya. El mes passat va signar un acord de finançament a través del qual l’operadora de telecomunicacions rebrà un préstec participatiu d’1 milió d’euros de l'empresa pública Avançsa.

Com va explicar Pérez-Mas a l'ARA, aquesta última injecció es completarà amb una nova ampliació de capital d'1,5 milions d'euros més que l'operador vol dur a terme abans de l'estiu. Parlem, amb un patrimoni de 6,6 milions d’euros, compta amb MásMóvil com a soci industrial i accionista. A més, entre els seus inversors de referència hi ha fons de capital risc com Ona Capital o Inverready i el mateix Pérez-Mas.

stats