Economia 27/09/2012

La Comissió Europea qualifica de mesures "ambicioses" i "ben enfocades" les reformes anunciades pel govern espanyol

El comissari d'Afers Econòmics, Olli Rehn, elogia els pressupostos del 2013 i assegura que el paquet de mesures és un pas important en l'aplicació de les reformes estructurals que exigia Brussel·les

Laia Forès
1 min

Brussel·lesLa Comissió Europea ha rebut amb lloances i satisfacció les mesures d'estalvi i reformes que inclouen els pressupostos per al 2013 que ha presentat aquesta tarda el govern espanyol i que donen prioritat a la reducció de la despesa pública. El comissari d'Afers Econòmics, Olli Rehn, ha qualificat les mesures de "pas important" per complir amb les recomanacions de Brussel·les i corregir els desequilibris macroeconòmics.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els pressupostos generals per al 2013 inclouen mesures "concretes, ambicioses i ben enfocades, i estableixen terminis clars en diferents àmbits", ha assegurat Rehn en un comunicat escrit. El nou pla de reformes estructurals, afegeix Rehn, va "fins i tot més enllà" de les recomanacions fetes per la Comissió Europea. El comissari considera que l'objectiu dels pressupostos "és clarament donar respostes als reptes més urgents".

Brussel·les destaca la flexibilitat més gran del mercat laboral i dels mercats de productes que, segons el seu punt de vista, serà "fonamental" per impulsar el creixement, per a la creació de llocs de treball i per contribuir al sanejament dels comptes públics.

stats