Economia 22/04/2014

La planta de Siemens de Cornellà s'adjudica un contracte de 16,5 milions a la Xina

La factoria catalana està especialitzada en la producció de material ferroviari

Europa Press
1 min
Un operari de la planta de la multinacional alemanya Siemens a Cornellà de Llobregat.

BarcelonaLa planta de Siemens de Cornellà de Llobregat s'ha adjudicat un contracte amb China State Railways, l'operador públic de ferrocarrils de la Xina, per 16,5 milions d'euros. La factoria catalana fabricarà 66 convertidors de tracció per a 33 locomotores.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La multinacional alemanya ha informat que aquesta comanda s'emmarca en el procés de transformació de la xarxa ferroviària que el país asiàtic ha posat en marxa per convertir el seu sistema de ferrocarrils en un dels més avançats i ràpids del món.

La planta de Cornellà té més de cent anys d'història i està especialitzada des de fa una dècada en la producció de material ferroviari. Siemens té una fàbrica més a Catalunya, a Rubí especialitzada en material elèctric i dues a Madrid, especialitzades en la producció d'equips de radiodiagnòstic i radiofàrmacs.

El conseller delegat del sector Indústria de Siemens per a Espanya i Portugal, Pascual Dedios-Pleite, ha destacat que la companyia aposta pel desenvolupament d'una base industrial forta a Espanya i Catalunya "amb projectes de gran envergadura que demostren la competitivitat i flexibilitat de la fàbrica".

stats