Economia 23/12/2013

Soria: "Si un usuari no paga la llum, l'han de pagar els altres abonats amb el seu rebut"

En una entrevista a la Cadena SER, el ministre espanyol d'Indústria assegura que "no es fa enlloc que no paguis la llum, igual que no passa enlloc del món que no paguis la compra del supermercat"

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre d'Indústria, José Manuel Soria, ha rebutjat avui les propostes de crear un mecanisme per evitar que les famílies amb recursos no es quedin sense llum a l'hivern. En una entrevista a la Cadena SER, Soria ha dit que aquest tipus de mesures, que a Catalunya s'aplicaran arran d'un decret en preparació, no són una bona eina.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Si algú no vol pagar la llum, l'hem de pagar els altres. Això vol dir que la pagarien la resta dels abonats, directament en els seus rebuts. Aquesta no és l'eina adequada. No es fa enlloc que no paguis la llum, igual que no passa enlloc del món que no paguis la compra del supermercat", ha dit, malgrat que la conductora del programa 'Hoy por hoy', Pepa Bueno, li plantejava que aquesta mesura es pot cobrir amb els pressupostos públics.

El ministre també ha anunciat que aquest divendres hi haurà un nou mecanisme de fixació del preu de la llum per al 2014 i ha reiterat que la subhasta de la setmana passada hi va haver "manipulació", tot i que va matidar que el govern no ha "dit de qui".

stats