Economia 18/09/2018

La 'start-up' catalana Eelp! capta més de mig milió d'euros en una ronda de finançament

La plataforma permet gestionar tot tipus de serveis des del mòbil i ara vol créixer a Europa

Ara
1 min
L'empresa és un dels projectes del 'venture builder' Nuclio.

BarcelonaLa 'start-up' catalana Eelp!, especialitzada en la gestió de serveis des del mòbil, ha captat 550.000 euros en una nova ronda de finançament liderada per l'agència immobiliària Forcadell, Dídac Lee, Civeta Investment i l'emprenedor en sèrie Carlos Blanco. A principis del 2017, l'empresa ja va aconseguir una inversió de 200.000 euros.

Amb aquesta injecció de capital, la companyia pretén consolidar el seu negoci per tot el territori espanyol i preparar la seva entrada a Europa, segons ha informat en un comunicat. Eelp! és un dels projectes del 'venture builder' Nuclio i acumula des del seu naixement un finançament de 750.000 €. L'empresa va arrencar amb l'emprenedora Nina Alastruey, que va deixar el projecte l'abril del 2017. Des d'aleshores, el conseller delegat és Álex Díaz.

La plataforma ofereix tramitar tot tipus de serveis per a la llar o gestions burocràtiques, com ara passar la ITV del cotxe. Segons la mateixa companyia, des del seu naixement ja ha gestionat més de 5.500 serveis a les principals ciutats espanyoles.

El cofundador de l'empresa i conseller delegat, Álex Díaz, ha destacat que amb aquesta última ronda de finançament la firma aconseguirà consolidar-se "com una de les companyies espanyoles de serveis més grans d'Espanya" i iniciar el seu camí "en una ciutat internacional".

stats