Fira

L'ISE, el gran saló de l'audiovisual, es veu a Barcelona "a llarg termini"

L'empresa organitzadora preveu superar els 58.000 visitants del 2023

ARA
2 min
Mike Blackman, director general d’ISE, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaL'ISE ha arribat per quedar-se. Així es desprèn de les paraules del director general del gran saló de l'audiovisual, Mike Blackman, en la roda de premsa de presentació de l'edició d'aquest any, que arrenca a finals de mes: "Barcelona té elements per ser el nostre lloc a llarg termini".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El màxim executiu d'Integrated Systems Europe ha presentat, en companyia del president de Fira de Barcelona, Pau Relat, la que ha de ser "l'edició més gran de l'ISE en 20 anys d'història". Està previst que el congrés ocupi un 30% més d'espai expositiu que en l'edició de l'any passat, amb 8 pavellons i 82.000 metres quadrats. Per ara hi ha confirmades 1.340 empreses expositores –amb 80 debutants– i la intenció de superar els 58.107 visitants del 2023.

Blackman ha assegurat que la capital catalana té "l'oportunitat històrica" de convertir-se en un líder de l'audiovisual i que podrà aprofitar per intentar que més empreses del sector audiovisual s'hi estableixin, segons ha recollit Europa Press.

La Xina, líder en empreses al saló

Les empreses xineses són les que han mostrat més interès en l'ISE d'aquest any, i Blackman ho ha explicat pel fet que busquen socis europeus per expandir-se. Per darrere de la Xina, els països amb més expositors confirmats són Espanya, Alemanya, França i Itàlia. L'edició, que compta amb un apartat llatinoamericà, tindrà també presència destacada d'empreses del Brasil, Mèxic i Colòmbia.

Tot i que Blackman no ha concretat la xifra d'assistents que s'espera, sí que ha avançat que les reserves hoteleres són per ara "molt més" altes que el 2023, de cara a un saló que se celebrarà del 30 de gener al 2 de febrer.

L'executiu ha dit que per ara no li preocupa que les instal·lacions de la Fira (ja en plena ampliació) es puguin quedar petites i ha celebrat la construcció del Hall Zero. Altres novetats seran una pantalla led de 193 metres quadrats i activitats obertes a tota la ciutadania, incloent-hi un mapping a la façana de la Casa Batlló.

stats