Economia 17/02/2015

Els treballadors de Peta Zetas faran vaga parcial indefinida per "assetjament" de la direcció

L'empresa ha modificat condicions laborals després que el conveni caduqués i va acomiadar membres del comitè d'empresa, segons la UGT

E. F.
1 min
Som massa petits perquè ens copiïn les multinacionals" Perfil

BarcelonaEls treballadors del famós caramel Peta Zetas han anunciat una vaga parcial indefinida a partir del proper dilluns després d'un cúmul d'enfrontaments amb la direcció. Segons la UGT, la plantilla pateix "assetjament" per part de la direcció i hi vol respondre amb aturades diàries entre les 9 i les 11h dels matí cada dia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat de la UGT, la direcció va promoure la revocació dels membres del comitè d'empresa i després els va acomiadar. Un jutge, però, ha obligat Peta Zetas a readmetre'ls a la planta de producció de Rubí. L'empresa Zeta Espacial compta amb una trentena de treballadors fixes.

A més a més, la plantilla també denuncia la pèrdua de cobertura del conveni col·lectiu, que ha fet perdre condicions laborals. El conveni del sector a nivell espanyol va caducar i la direcció de Peta Zetas va passar a aplicar el que dicta l'Estatut dels Treballadors.

stats