Economia 16/01/2018

La UGT diu que l'augment de les pensions és "una pujada de merda"

La campanya del sindicat contra les polítiques del PP en pensions es representarà amb un llaç marró

Ara
1 min
Inici de la protesta, a la plaça Urquinaona / PERE VIRGILI

BarcelonaEl sindicat UGT ha engegat una campanya contundent contra les polítiques del PP en pensions. Segons la secretària confederal de polítiques socials, ocupació i Seguretat Social de la UGT, Mari Carmen Barrera, l'augment de les pensions és "una pujada de merda", i per això la campanya es representarà amb un llaç marró. "Volem que sigui una campanya que no només tingui ressò a principis d'any, quan la pujada té molta presència i els nivells d'indignació comencen a ser bastant més elevats, sinó durant tot l'any", ha afegit Barrera en un acte a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El sindicat també ha explicat que posarà en marxa un mecanisme propi de mesurament continu per conèixer la pèrdua de poder adquisitiu de les pensions en comparació amb l'IPC durant tot l'any, amb l'objectiu de recordar a l'opinió pública i al govern espanyol que Espanya "ha adoptat una política de retallada de pensions com a mesura d'equilibri de la despesa pública", segons la portaveu del sindicat.

Fátima Báñez, que ahir va afirmar en una entrevista que el PP va proposar en el marc del Pacte de Toledo que es pugui tenir en compte tota la vida laboral

stats