Economia 14/02/2017

Uniqlo obrirà a la tardor una macrobotiga al passeig de Gràcia

Serà el primer establiment de la companyia japonesa a Espanya

Ara
1 min
Recreació de com serà la botiga d'Uniqlo, actualment en obres.

BarcelonaLa companyia japonesa Uniqlo obrirà aquesta tardor al passeig de Gràcia de Barcelona la seva primera botiga d'Espanya, segons ha anunciat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La botiga s'instal·larà al número 18 del passeig, a la cruïlla amb la Gran Via, tindrà 1.730 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i vendrà roba d'home i dona sota el concepte 'lifewear' o roba marcada per la simplicitat, qualitat i perdurabilitat, amb peces "innovadores, funcionals i de gran qualitat".

Les marques de moda ‘low cost’ inunden el passeig de GràciaEl president i conseller delegat de Fast Retailing d'Uniqlo, Tadashi Yanai, ha assegurat que entrar a Espanya és "una fita important del pla d'expansió internacional" de la marca, i ha destacat que Barcelona és la ubicació perfecta, perquè és una ciutat plena de disseny, innovació i creativitat.

Uniqlo va obrir la seva primera botiga al Japó el 1984 i actualment disposa de 1.800 botigues a 18 països, als quals se sumarà Espanya com a sisè país europeu.

La companyia ja opera 45 botigues en cinc països europeus, després d'entrar al Regne Unit el 2001, França el 2007, Rússia el 2010, Alemanya el 2014 i Bèlgica el 2015.

stats