Economia 21/05/2015

Villar Mir diu que hi ha una campanya de difamació contra OHL Mèxic

Tot i això, el president de la constructora reconeix que un directiu va mostrar massa "amabilitat" amb el funcionari mexicà a qui va regalar una estada en un hotel de luxe

Europa Press
1 min
Colonial ampliarà capital per reduir el deute a la meitat

MadridEl president de la constructora OHL, Juan Miguel Villar Mir, assegura que hi ha "una campanya de difamació" contra OHL Mèxic i ha avançat que l'empresa emprendrà les mesures legals necessàries per defensar els seus interessos.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Villar Mir garanteix que les acusacions per les suposades irregularitats en la contractació de la concessió de l'autopista del Viaducte del Bicentenari mexicà són falses. Així ho constata, segons l'auditoria externa que OHL ha encarregat sobre aquesta operació.

Tot i això, l'empresari reconeix que és "substancialment cert" que un directiu d'OHL Mèxic va incomplir el codi ètic de l'empresa amb "l'amabilitat" mostrada amb l'exsecretari de Comunicacions de l'Estat de Mèxic, Apolinar Mena, a qui va oferir una estada de luxe en un hotel de Mayakobá.

Per això, Villar Mir ha declarat que el directiu ja no treballa per OHL, però alhora declara que les gravacions telèfoniques que es van filtrar són "il·legals i manipul·lades"

stats