MOTOR
Economia 02/11/2011

Yamaha troba un comprador i avança en els plans de marxar de Catalunya

La multinacional anuncia al comitè d'empresa que negocia amb un comprador la venda de la planta de Palau-Solità i Plegamans. El projecte garantiria gran part dels llocs de treball

Ara
1 min

BarcelonaLa multinacional Yamaha ha anunciat al comitè d'empresa que ja té un possible comprador a qui traspassar l'activitat de la planta de Palau-Solità i Plegamans. L'empresa, que fa mesos que busca una via per marxar de Catalunya, ha dit que es tractaria d'una alternativa industrial que garantirà la major part dels 400 llocs de treball.

Segons han confirmat a l'ARA fonts sindicals, Yamaha no ha donat detalls sobre la negociació, encara per tancar-se, ni ha dit qui seria el possible comprador i cap a quin sector industrial s'orientaria la nova activitat a les instal·lacions.

El comitè d'empresa ha convocat demà a la plantilla a una assemblea on es valorarà la resposta que la plantilla donarà a aquest nou anunci de l'empresa, segons informa Efe.

Yamaha va anunciar fa mesos la intenció de marxar de Catalunya i endur-se la producció de motocicletes cap a França. La plantilla, contrària a aquesta deslocalització que consideren de "totalment injustificada", recel·la de l'empresa. "El que pretenen és buscar algú es quedi la planta i marxar sense pagar les indemnitzacions a què tenen dret els treballadors", apunten des del comitè.

stats