El + Nou 29/11/2015

Rivera vol que les escoles fomentin el respecte a l'himne i la bandera espanyola

Acn
1 min
Albert Rivera en la presentació del programa electoral de Ciutadans / ACN

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha presentat aquest diumenge a Barcelona el programa del seu partit per a les eleccions espanyoles del 20 de desembre, un programa que ja havia anat desgranant amb anterioritat. El mateix dia que el PP ha proposat canvis legals per reforçar la unitat d'Espanya, Rivera ha prioritzat un Pacte Nacional per a l'Educació que hauria de lluitar contra el fracàs escolar, el desconeixement de l'anglès i inculcar valors "com la igualtat, la llibertat i la fraternitat".

"Amb gent educada en el respecte i amb valors no es xiularien himnes ni banderes", ha assenyalat Rivera, que ha arribat a assegurar que a Catalunya no es fomenten aquests valors cívics. "Aquí es fomenta el contrari: amb una educació que no respecta els decrets lingüístics de l'Estat, ni les sentències judicials i amb uns llibres de text que fomenten la desunió".

En el seu programa, Ciutadans aposta ara per rebaixar l'IVA cultural al 7%, i esmena la seva proposta inicial de situar-lo en el 18%.

stats