Publicitat
Publicitat

SÍRIA

L'ONU denuncia que el règim sirià ha forçat 5.000 palestins a abandonar el seu camp de refugiats

El règim bombardeja per tercera dia consecutiu per terra i mar la ciutat costanera de Latakia

Milers de refugiats palestins estan abandonant el seu camp al port sirià de Latakia, que està sent assetjat per tropes del règim de Baixar al-Assad, assegura les Nacions Unides.

Un portaveu de l'ACNUR ha explicat a Reuters i la BBC que més de 5.000 dels 10.000 refugiats que hi ha al camp han marxat. El portaveu també ha afegit que almenys quatre han mort i exigeix accés immediat a la localitat.

Des de fa tres dies, les tropes del règim assetgen aquest port. Segons els activistes consultats per Reuters, ja han mort una trentena de persones a causa dels atacs per terra i per mar.

"No en tenim ni idea d'on pot haver anat la gent del camp, no sabem quants estan ferits, si estan morint, són grans, dones o nens", ha dit el portaveu. També afegeix que el govern els ha dit als refugiats que abandonin el camp.

L'ONU descriu la situació al camp com "alarmant" i demana a Damasc que permeti immediatament a l'ACNUR accés per veure "què està passant", perquè tenen informacions que s'estan utilitzant tancs i bucs. D'altra banda, els activistes asseguren que l'exèrcit ha pres el control del districte de Ramel.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT